Prechod na euro v oblasti zúčtovacích vzťahov - Bolgáč, Ján, 1959-
Termíny prechodu na euro. Nová ekonomická terminológia "meny". Duálne zobrazovanie cien. Prepočet peňažných súm a ich zaokrúhľovanie. Podnikateľský subjekt a zavedenie meny euro. Dodávateľsko-odberateľské vzťahy. Prepočet preddavkov. Mzdy a poistenie. Dane a daňové priznania.