Čo je väčšou hrozbou pre centrálne banky - vysoká inflácia či nízky ekonomický rast? - Kotlebová, Jana, 1969-
Základné charakteristiky vývoja svetovej ekonomiky v rokoch 2007-2008. Zámery centrálnych bánk v ich menovej politike. Reakcie centrálnych bánk na zmeny v inflácii a ekonomickom raste.