Bezpečnostné aspekty zahraničnej politiky štátov Južného Kaukazu - Stepanyan, Ruben
Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Kaukazu. Bezpečnostná politika Južného Kaukazu. Etnopolitické konflikty na území Južného Kaukazu. Náhorný Karabach. Abcházsko. Južné Osetsko. Bilaterálne a multilaterálne vzťahy na Južnom Kaukaze.