Vzájomné započítanie pohľadávok - Bolgáč, Ján, 1959-
Predpoklady pre započítanie pohľadávok. Niekoľko praktických príkladov vzájomného započítania pohľadávky so záväzkom. Započítanie pohľadávok v účtovníctve. Vzájomné započítanie pohľadávky v cudzej mene.