Postúpenie pohľadávky - Bolgáč, Ján, 1959-
Ako postúpiť pohľadávku. Špecifikácia pohľadávky v zmluve o postúpení. Kedy nie je možné postúpiť pohľadávku. Praktický príklad postúpenia pohľadávok. Postúpenie pohľadávok po 1.1.2008. Opravná položka k postúpenej pohľadávke. Postúpenie už postúpenej pohľadávky.