Regulácia trhu dôchodkových správcovských spoločností - Pilch, Ctibor, 1957-
Dohľad nad finančným trhom. Súčasná problematika dôchodkovej reformy. Investičné limity v dôchodkových fondoch. Dohľad nad dôchodkovými správcovskými spoločnosťami a systém kontroly. Depozitár dôchodkového fondu. Povinnosti depozitára.