Pyramídová analýza rentability banky - Vovk, Martin, 1976-
Pohľad na pyramídovú analýzu základných ukazovateľov banky vychádzajúcich zo zisku. Obmedzenia pri použití pyramídovej analýzy. Dekompozícia zisku.