Podporovanie rozvoja tvorivosti žiakov - Orbánová, Darina
Výchova k tvorivosti ako dôležitá pedagogická činnosť, ktorá formuje žiakov pomocou špeciálnych metód. Dôležitosť výberu správnych vyučovacích metód. Niektoré metódy, ktoré je možné uplatniť na rozvíjanie tvorivosti žiakov.