Marketingový výskum a verejné knižnice - Loydlová, Miroslava
Knižnice - ich spoločenská funkcia a poslanie. Marketing a knižnice. Marketingový výskum v knižnici. Funkcie marketingového výskumu v knižniciach. Ukazovatele výkonu v knižniciach.