Vzdelaný spotrebiteľ ako nástroj konkurencieschopnosti podniku - Dzurová, Mária
Spotrebiteľské vzdelávanie. Význam vzdelávania spotrebiteľa. Oblasti pre spotrebiteľské vzdelávanie. Internet ako nástroj spotrebiteľského vzdelávania. Internetový projekt Dolceta. Európska tematická sieť spotrebiteľského vzdelávania: E-con network.