Výkonnostný manažment - Hudec, Michal
Výkonnostný manažment, cyklus výkonnostného manažmentu. Hodnotenie výkonu a výkonnostný manažment. Porovnanie hodnotenia výkonu a výkonnostného manažmentu. Rámcové zobrazenie následnosti činností výkonnostného manažmentu. Roly výkonnostného manažmentu. Rámec výkonnostného manažmentu na organizačnej úrovni. Zvyšovanie výkonu jednotlivca. Krátke zhrnutie základných princípov výkonnostného manažmentu, aplikovaného v škótskom parlamente.