Využitie techniky reálnych opcií pri projektoch podniku - Králiková, Stanislava
Podstata využitia reálnych opcií pri projektoch podniku. Opcie - jednoduché, zložené. Štandardné typy jednoduchých opcií - odloženie projektu, rozšírenie projektu, zúženie projektu, opustenie projektu. Príklad aplikácie techniky reálnych opcií. Binomické stromy.