Význam marketingového plánovania v podnikovej praxi - Michalcová, Zuzana, 1984-
Marketingové plánovanie je logická postupnosť aktivít, ktoré vedú ku definovaniu marketingových cieľov a formulovaniu plánov zabezpečujúcich dosiahnutie vymedzených cieľov. Ide v podstate o štruktúrovaný postup, ktorý definuje určitý počet alternatív, ktoré by mali byť v súlade s vrcholovými podnikovými cieľmi, ako aj s plánovaním a kalkuláciami jednotlivých aktivít. Hierarchia plánov v podniku. Proces tvorby marketingového plánu a jeho štruktúra. Chyby, ktoré pri tvorbe marketingového plánu niektoré spoločnosti robia.