Koniec nadvlády amerického dolára - Čurlejová, Libuša
Koniec americkej hegemónie. Podhodnotenie americkej meny. Tlak centrálnych bánk k agresívnemu znižovaniu oficiálnych úrokových sadzieb. Nová rezervná mena - euro.