V medzinárodnej bezpečnosti žiadna uhorková sezóna - Škvrnda, František
Medzinárodná situácia na oboch stranách Atlantiku. Finančná kríza. Vplyv Číny a Ruska na bezpečnosť sveta. Ďalšie faktory medzinárodnej bezpečnosti.