Prístupy k riadeniu ziskovosti v komerčnej banke - Klimiková, Mária
Zisk komerčnej banky patrí k ukazovateľom, ktoré sú stredobodom pri hodnotení bánk a v centre pozornosti manažmentu. Metódy riadenia a merania ziskovosti v komerčnej banke. Aktuálny stav dosahovania ziskovosti v bankách na Slovensku.