Informačné systémy v controllingu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Softvérové riešenia v SR v oblasti ekonomiky. Najrenomovanejšia spoločnosť v oblasti IT - SAP. Manažérsky informačný systém. Základné princípy fungovania modulov SAP. Ekonomické funkčné moduly: finančné účtovníctvo, kontroling, správa majetku, systém riadenia projektov, riadenie ľudských zdrojov.