Demand for flight catering in conditions of low-cost air transport - Novacká, Ľudmila, 1953-
Zásobovanie lietadiel, zásobovanie počas letu. Sky Europe a zásobovanie. Požiadavky cestujúcich. Marketingový prieskum.