Inflačné cielenie v krajinách EÚ - Lennerová, Ivana, 1979-
Charakteristika pojmu inflačné cielenie banky. Inflačné kritérium ako súčasť Maastrichtských kritérií. Ciele inflačného cielenia. Negatívne dôsledky inflácie. Inflačné cielenie v krajinách Európskej únie. Inflačné cielenie a centrálne banky EÚ. Inflačné cielenie a výmenný kurz.