Analýza vlastných zdrojov poisťovní z hľadiska krytia solventnosti - Pastoráková, Erika, 1972-
Vlastné zdroje poisťovní a ich význam. Vlastné imanie v bilancii aktív a pasív poisťovne a zloženie vlastného imania. Funkcie vlastných zdrojov zabezpečujúcich solventnosť poisťovní. Výpočet výšky zdrojov kryjúcich solventnosť poisťovní. Hladiny solventnosti poisťovní v projekte Solventnosť II. Štandardný výpočet kapitálovej požiadavky solventnosti.