Medzinárodná migrácia ako fenomén globalizácie - Liďák, Ján
Súčasné globalizačné procesy. Medzinárodná migrácia ako súčasť globalizačných procesov. Lacná pracovná sila. Globálna migračná kríza. Migrácia chudobných a nevzdelaných. Vplyv migrácie na ekonomický rozvoj. Imigrácia a spoločnosť. Únik vysokokvalifikovanej pracovnej sily.