Bude nová centrálna parita konverzným kurzom? - Tučník, Miroslav
Aktuálne otázky nastavenia konverzného kurzu pri vstupe Slovenska do eurozóny od 1. januára 2009. Dvojnásobná revalvácia parity. Slovensko v ERM II. Bude nová centrálna parita konverzným kurzom?