Konkurencieschopnosť miesta: územie a predpoklady vytvárajúce jeho ekonomický potenciál - Mojžiš, Miroslav
Definovanie základných faktorov vplývajúcich na konkurencieschopnosť regiónov a miest. Postavenie miestnej správy v procese jej zyšovania. Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť vo vzťahu k miestu (lokalite) a vymedzenie základných oblastí - skupín faktorov.