Úverové riziko, jeho monitorovanie a meranie - Nemšáková, Ivana
Riadenie úverového rizika. Pravdepodobnosť potenciálnej straty. Rezervy a ekonomický kapitál - nástroje určené k posilneniu finančnej štruktúry banky. Monitorovanie úverového rizika. Medzinárodné dokumenty, ktoré sa týkajú finančných rizík.