Slovakia's position and reputation in international ralations - Weiss, Peter
Pozícia Slovenska v medzinárodných vzťahoch. Zmena pozície po páde Sovietskeho zväzu. Faktory ovplyvňujúce medzinárodné postavenie krajiny. Formovanie medzinárodnej pozície krajiny. Formovanie pozície Slovenska v rámci medzinárodných vzťahov. Medzinárodná reputácia Slovenska. Prínosy Slovenska, ako malého štátu, do medzinárodných vzťahov.