Leadership vlastnost nebo dovednost ? - Smíšková, Iva
Rozvojové a vzdelávacie nástroje, ktoré využíva spoločnosť T-Mobile v Česku pri výchove manažérov a lídrov. Cieľom je prehĺbiť znalosti manažérov v riadení ľudských zdrojov v nadväznosti na interné prostredie spoločnosti. Koučink ako preferovaná manažérska metóda.