Formy priameho marketingu používané na budovanie vzťahov so zákazníkmi - Michalková, Lucia
Charakteristika jednotlivých foriem priameho marketingu, ktoré sa používajú na budovanie vzťahov so zákazníkmi: direct mail, telemarketing - aktívny a pasívny, e-mail marketing.