Čína už prezentuje tretiu najsilnejšiu globálnu ekonomiku sveta - Balhar, Víťazoslav
Pohľad ekonomickej teórie na trvalo rýchly sociálno-ekonomický rozvoj chudobnej rozvojovej krajiny na príklade rozvojovej stratégie Čínskej ľudovej republiky