Právne postavenie islamskej komunity v rámci duchovnej scény Slovenskej republiky a Českej republiky - Vokálová, Emília
Náboženské vierovyznanie. Registrovaná cirkev, náboženské spoločnosti a dane a dovozné clá. Neregistrovaná cirkev, náboženské skupiny na Slovensku. Občianske záujmové združenia. Stavby mešít, islamizácia Európy. Islamské náboženstvo na Slovensku.