Rastúca komplexnosť a fragmentácia globálneho systému rozvojovej pomoci - Ščepán, Michal
Bilaterálny prístup k rozvojovej pomoci. Aspekty fragmentácie rozvojovej pomoci. Porovnanie vývoja počtu a veľkostí jednotlivých rozvojových aktivít. Vybrané problémy fragmentácie a bilaterálnej formy poskytovania rozvojovej pomoci. Východiská pre riešenie problémov fragmentácie rozvojovej pomoci.