Rozvojová politika krajín Vyšehradskej skupiny - Újová, Adriana
Stručný prehľad rozvojovej pomoci krajín Vyšehradskej štvorky. Rozvojová pomoc poskytnutá Českou republikou v období rokov 2002-2007. Rozvojová pomoc Maďarska. Poľská republika ako prispievateľ rozvojovej pomoci. Rozvojová pomoc Slovenska.