Inovácie vo vývoji prístupov k teóriám konkurencie, súťaživosti, resp. protimonopolnej politiky - Rievajová, Eva
Rozdielne názory na konkrétnu podobu konkurenčného prostredia. Oblasť konkurencie a protimonopolnej politiky. Protimonopolná legislatíva a spôsob jej uplatňovania. Koncepcie a školy hospodárskej súťaže.