Ekonomické aspekty využitia biomasy v podmienkach Slovenska - Polák, Matej
Biomasa ako zdroj energie. Biomasa a životné prostredie. Trvalo udržateľné poľnohospodárstvo. Ťažisko riešenia regionálnych problémov. Ciele pre biomasu v rámci Slovenska a EÚ. Energetická koncepcia východného Slovenska.