Financovanie aktivít miestnych samosprávnych celkov na východnom Slovensku súvisiacich s rozvojom regiónu - Bačová, Monika
Financovanie aktivít miestnych samospráv na východnom Slovensku, ktoré súvisia s rozvojom regiónu a poukázanie na problémy s akými sa pritom stretávajú. Prezentácia výsledkov dotazníkového prieskumu. Respondenti prieskumu boli miestne samosprávy Košického a Prešovského samosprávneho kraja.