Je Ruská federácia krajinou "tretieho sveta"? - Glavatskich, Maria
Krátka charakteristika ekonomiky Ruskej federácie. Palivovo-energetické odvetvie v Ruskej federácii. Rozvojové štáty a tzv. ropné štáty. Ruská federácia a Európska únia - vzťahy a spolupráca. Je Rusko bez ropy a jadrových zbraní krajinou tretieho sveta?