Jaké budou trendy na trhu práce v roce 2016 ? - Rezlerová, Jaroslava
Výsledky prieskumu spoločnosti Manpower - rozdiely v očakávaniach a obavách zamestnávateľov a zamestnancov. Ich pohľady sa líšili predovšetkým v oblasti dôchodkového veku, produktivity, vedomostí a informačných technológií. Zladenie stratégie zamestnávateľov s požiadavkami kandidátov a kvalitných zamestnancov, ktorých bude nedostatok. Ďalšie očakávané trendy.