Formy systému strategického pozorovania a ich implementácia v podnikovej praxi - Demjanová, Lucia, 1981-
Systém strategického pozorovania a jeho formy. Koncept systému strategického pozorovania a interpretácie. Implementácia jednotlivých foriem systému strategického pozorovania v podnikovej praxi. Formy monitorovania externého prostredia podnikov.