Transformácia spoločného trhu Európskeho hospodárskeho spoločenstva na jednotný trh Európskej únie - Lipková, Beata
Definícia spoločného a jednotného trhu z pohľadu ekonomickej integrácie, s poukázaním na riziká, ktoré spoločný a jednotný trh prináša. Vývoj realizácie ekonomických slobôd v procese transformácie spoločného trhu na jednotný trh, s definovaním aspektov, ktoré obmedzujú ich uplatňovanie v praxi.