K niektorým aspektom vonkajších vzťahov Európskej únie - Rusiňák, Peter
Teoretické a praktické problémy , súvisiace s vonkajšími vzťahmi únie, osobitne v súvislosti s ratifikáciou Lisabonskej zmluvy, ktorá kreuje niektoré nové inštitúty a inštitúcie v zahraničných aktivitách Únie.