Ukrajina a UNDAF - Greššová, Mária
23.8.2005 v Kyjeve podpísaný Rámcový program pomoci OSN pre Ukrajinu (UNDAF). Štyri hlavné oblasti spolupráce OSN a Ukrajiny prostredníctvom UNDAF. Priority UNDAF. Inštitucionálne reformy. Posilnenie občianskej spoločnosti. Zdravotná starostlivosť. Blahobyt proti chudobe.