[Mezinárodní politika II. ] - Weiss, Peter
Recenzia na učebnicu Mezinárodní politika II. Publikácia sa zaoberá najdôležitejšími udalosťami svetovej politiky po roku 1990 a hlavnými hrozbami globalizobvaného sveta, ako sú vojny a terorizmus.