Virtuálna ruleta a vytriezvenie trhu - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Nové výzvy v oblasti finančných služieb nastoľujú čoraz viac otázku bezpečnosti operácií vykonávaných prostriedkami elektronického bankovníctva, bezpečnosti zadávania citlivých údajov do bankových informačných systémov, ale aj stupňa rizika prípadného úpadku bánk. Kríza a životné poistenie. Kríza na finančných trhoch.