České společnosti objevují mezinárodní standard řízení lidských zdrojů - Formánková, Dana
O význame medzinárodne uznávaného štandardu Investors in People (IIP) a jeho zavádzaní v českých firmách. Skúsenosti britských firiem s fungovaním tohto štandardu, pozitívny dopad na podnik a jeho zamestnancov, nepriamo i na zákazníkov. Prieskum prínosu IIP pre firmy. Ako to vyzerá s IIP v praxi.