Největší omyly plánování času - Hynek, Jiří
Dobré plánovanie času (time management) znamená robiť správne veci v správnom čase. Autor predstavuje niekoľko zásadných mylných predstáv, pokiaľ sa ich vyvarujeme, stihneme možno viac, v kratšom čase, v menšom strese.