Pravá tvár európskeho spotrebiteľa - Trenčianska, Elena
Európa vytvára obrovský, ekonomicky silný priestor vo forme spoločného európskeho trhu, na ktorom boli odstránené obchodné bariéry Diferencovaný marketingový prístup. Kultúrne odlišnosti na medzinárodnom trhu. Prístupy hodnotenia európskeho spotrebiteľa. Smerovanie tokov tovarov. Významné zmeny v urbanizácii. Mobilita života. Zaneprázdnenosť. Originalita, úspech a relax.