Ekonomizácia vzdelávania potrebuje inovácie - Burák, Emil
Reforma školského systému o finančné vzdelávanie. Deficit kreativity v povolaniach. Preťaženosť učiteľov a študentov. Výučba kľúčových kompetencií. Doplnenie predmetov v školách.