Učiť sa, učiť sa...alebo dve strany jednej mince - Šustr, Jiří
Vzdelávacia politika firmy reprezentuje firemnú kultúru. Spätná väzba zamestnancov od vedenia. Vzdelávanie zamestnancov. Vzdelanie vzdelávacej agentúry. Základné kritéria pre výber vhodnej vzdelávacej spoločnosti. Dotazník.