Morálny hazard svetových finančných inštitúcií znehodnotil majetok investorov - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Podstata morálneho hazardu svetových finančných inštitúcií, ktoré naštartovala ekonomika USA. Finančným problémom sa nevyhli ani mnohé banky EÚ. Jednotný európsky platobný priestor. Aktuálna kríza svetových finančných trhov a jej dôsledky.