Majetok, ktorý je súčasťou prírodného a kultúrneho dedičstva podľa slovenskej právnej úpravy - Fratričová, Zuzana
Vymedzenie a vykazovanie majetku, ktorý je súčasťou prírodného a kultúrneho dedičstva. Opatrenie MF SR stanovuje umelecké diela, o ktorých bude účtovná jednotka účtovať a stanovuje diela, o ktorých účtovná jednotka nebude účtovať, ktoré vo svojej podstate spĺňajú definíciu majetku ako kultúrneho a prírodného dedičstva.