Nákladový controlling - zdroj relevantných informácií - Foltínová, Alžbeta
Operatívny a nákladový kontroling. Členenie operatívneho kontrolingu. Kontroling v širšom význame - kontrolingová nadstavba. Účtovníctvo ako zdroj ekonomických informácií. Relevantné účtovné informácie.